سورس ربات مچ گیر (اعتراف گیر)
King مدیر کل سایت سرپرست انجمن مدیر ارشد ناظم انجمن مدیر انجمن تاریخ ثبتنام 4/12/19 نوشتهها 1,641 26/12/20 #1 سورس ربات مچ گیر (اعتراف گیر) پیوستها pm.zip 5.3 کیلوبایت · بازدیدها: 66
sasanhamedi مدیر آزمایشی کاربر عضو تاریخ ثبتنام 21/12/20 نوشتهها 64 26/12/20 #3 bahrami گفت: Please, ورود or ثبتنام to view quote content! کلیک کنید تا گسترش یابد... توی فایل نوشته
bahrami گفت: Please, ورود or ثبتنام to view quote content! کلیک کنید تا گسترش یابد... توی فایل نوشته
B bahrami کاربر عضو تاریخ ثبتنام 14/12/20 نوشتهها 4 26/12/20 #4 sasanhamedi گفت: Please, ورود or ثبتنام to view quote content! کلیک کنید تا گسترش یابد... ولا فایل رو زیر رو کردم هیچ راهنمایی توش نبود!!
sasanhamedi گفت: Please, ورود or ثبتنام to view quote content! کلیک کنید تا گسترش یابد... ولا فایل رو زیر رو کردم هیچ راهنمایی توش نبود!!
sasanhamedi مدیر آزمایشی کاربر عضو تاریخ ثبتنام 21/12/20 نوشتهها 64 26/12/20 #5 bahrami گفت: Please, ورود or ثبتنام to view quote content! کلیک کنید تا گسترش یابد... یکم نیاز به دقت داره که الان براتون مینویسم آموزشش رو و آپلود میکنم
bahrami گفت: Please, ورود or ثبتنام to view quote content! کلیک کنید تا گسترش یابد... یکم نیاز به دقت داره که الان براتون مینویسم آموزشش رو و آپلود میکنم
sasanhamedi مدیر آزمایشی کاربر عضو تاریخ ثبتنام 21/12/20 نوشتهها 64 26/12/20 #6 اینم سورس + راهنما فایل index.php ادیت شود و ست وبهوک شود پیوستها @sasanhamedi_bot.zip 5.5 کیلوبایت · بازدیدها: 15
B bahrami کاربر عضو تاریخ ثبتنام 14/12/20 نوشتهها 4 26/12/20 #7 sasanhamedi گفت: Please, ورود or ثبتنام to view quote content! کلیک کنید تا گسترش یابد... ممنون منتظرم
sasanhamedi گفت: Please, ورود or ثبتنام to view quote content! کلیک کنید تا گسترش یابد... ممنون منتظرم
sasanhamedi مدیر آزمایشی کاربر عضو تاریخ ثبتنام 21/12/20 نوشتهها 64 26/12/20 #8 bahrami گفت: Please, ورود or ثبتنام to view quote content! کلیک کنید تا گسترش یابد... براتون فایل راهنما گذاشتم دانلود کنید پیوستها @sasanhamedi_bot.zip 5.5 کیلوبایت · بازدیدها: 8
bahrami گفت: Please, ورود or ثبتنام to view quote content! کلیک کنید تا گسترش یابد... براتون فایل راهنما گذاشتم دانلود کنید
B bahrami کاربر عضو تاریخ ثبتنام 14/12/20 نوشتهها 4 26/12/20 #9 sasanhamedi گفت: Please, ورود or ثبتنام to view quote content! کلیک کنید تا گسترش یابد... حله دمت گرم
sasanhamedi گفت: Please, ورود or ثبتنام to view quote content! کلیک کنید تا گسترش یابد... حله دمت گرم
sasanhamedi مدیر آزمایشی کاربر عضو تاریخ ثبتنام 21/12/20 نوشتهها 64 26/12/20 #10 bahrami گفت: Please, ورود or ثبتنام to view quote content! کلیک کنید تا گسترش یابد... خواهش میکنم
nimnaz کاربر عضو تاریخ ثبتنام 14/4/21 نوشتهها 3 13/7/21 #11 سلام تشکر میکنم بابت سورس ربات اما من هر چی استارت میکنم واکنشی نشون نمیده تمامی مراحل هم طی کردم به خوبی
سلام تشکر میکنم بابت سورس ربات اما من هر چی استارت میکنم واکنشی نشون نمیده تمامی مراحل هم طی کردم به خوبی