Meysamnoori
کاربر عضو
- تاریخ ثبتنام
- 6/11/22
- نوشتهها
- 3
- پسندها
- 0
قسمت اضافه کردن پنلش مشکل داره تو گیت هابش هم گفتم
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!خیلی راحته نصبش سادس فقط اضافه کردن پنل رو نمیدونم ولی رباته خیلی کامله به همه پنل ها متصل میشه و کلا خیلی توپهپشمام چه سورس خفنیه. فقط چجوری باید نصبش کنیم اینو؟ یه آموزشی هم بده
من رو چندتا هاست تست کردم کار نمیکنه بنظر شما مشکل از کجاست ؟ همه قسمت هارو درست انجام میدم تنظیمات php و دیتابیس و همه درسته و ربات هم استارت میشه و پیام میفرسته که با موفقیت نصب شد اما بعدش هیچی نمیشه دیگه و دکمه هاش نمیاد برام...خیلی راحته نصبش سادس فقط اضافه کردن پنل رو نمیدونم ولی رباته خیلی کامله به همه پنل ها متصل میشه و کلا خیلی توپه
ورژن phpمن رو چندتا هاست تست کردم کار نمیکنه بنظر شما مشکل از کجاست ؟ همه قسمت هارو درست انجام میدم تنظیمات php و دیتابیس و همه درسته و ربات هم استارت میشه و پیام میفرسته که با موفقیت نصب شد اما بعدش هیچی نمیشه دیگه و دکمه هاش نمیاد برام...
اپدیت نداره ؟
به به🖇 سورس فروش کانفیگ اوتومات
پاسخایه تاپیک بالایه ۱۰ تا باشه میذارم
تونستی دانلود کنی ؟
همین سورس داره آپدیتش کن گیت هاب wizwiz timebot جستجو کنسورسي هست كه به درگاه پرداخت مستقيم متصل باشه?
آموزش ران کردنش رو میزاری
خب شما بهترش رو سراغ دارید بهمون معرفی کنید استفاده کنیم ... البته اگه مثل ویزویز رایگان باشهویز ویز مزخرفه ک چرت ترین و پرباگ ترین سورسه![]()
پاره میشی . باید رو سرور نصب کنی رو هاست نصب نمیشه . ولش کن بنظرمپشمام چه سورس خفنیه. فقط چجوری باید نصبش کنیم اینو؟ یه آموزشی هم بده
عالی🖇 سورس فروش کانفیگ اوتومات
خوب بزار دیگه🖇 سورس فروش کانفیگ اوتومات