قسمت اضافه کردن پنلش مشکل داره تو گیت هابش هم گفتم
Meysamnoori کاربر عضو تاریخ ثبتنام 6/11/22 نوشتهها 3 10/5/23 #21 قسمت اضافه کردن پنلش مشکل داره تو گیت هابش هم گفتم
Meysamnoori کاربر عضو تاریخ ثبتنام 6/11/22 نوشتهها 3 10/5/23 #22 ehsandeli گفت: Please, ورود or ثبتنام to view quote content! کلیک کنید تا باز شود... خیلی راحته نصبش سادس فقط اضافه کردن پنل رو نمیدونم ولی رباته خیلی کامله به همه پنل ها متصل میشه و کلا خیلی توپه
ehsandeli گفت: Please, ورود or ثبتنام to view quote content! کلیک کنید تا باز شود... خیلی راحته نصبش سادس فقط اضافه کردن پنل رو نمیدونم ولی رباته خیلی کامله به همه پنل ها متصل میشه و کلا خیلی توپه
prince_persia کاربر عضو تاریخ ثبتنام 11/1/23 نوشتهها 9 11/5/23 #23 Meysamnoori گفت: Please, ورود or ثبتنام to view quote content! کلیک کنید تا باز شود... من رو چندتا هاست تست کردم کار نمیکنه بنظر شما مشکل از کجاست ؟ همه قسمت هارو درست انجام میدم تنظیمات php و دیتابیس و همه درسته و ربات هم استارت میشه و پیام میفرسته که با موفقیت نصب شد اما بعدش هیچی نمیشه دیگه و دکمه هاش نمیاد برام...
Meysamnoori گفت: Please, ورود or ثبتنام to view quote content! کلیک کنید تا باز شود... من رو چندتا هاست تست کردم کار نمیکنه بنظر شما مشکل از کجاست ؟ همه قسمت هارو درست انجام میدم تنظیمات php و دیتابیس و همه درسته و ربات هم استارت میشه و پیام میفرسته که با موفقیت نصب شد اما بعدش هیچی نمیشه دیگه و دکمه هاش نمیاد برام...
King مدیر کل سایت سرپرست انجمن مدیر ارشد تاریخ ثبتنام 4/12/19 نوشتهها 1,493 11/5/23 #24 prince_persia گفت: Please, ورود or ثبتنام to view quote content! کلیک کنید تا باز شود... ورژن php
amir3dmax کاربر عضو تاریخ ثبتنام 21/2/23 نوشتهها 1 سه شنبه ساعت 05:43 #25 King گفت: Please, ورود or ثبتنام to view quote content! کلیک کنید تا باز شود... اپدیت نداره ؟
Esmaeil کاربر عضو تاریخ ثبتنام 14/6/22 نوشتهها 1 شنبه ساعت 02:24 #27 King گفت: Please, ورود or ثبتنام to view quote content! کلیک کنید تا باز شود... به به
M mrajab کاربر عضو تاریخ ثبتنام 18/11/20 نوشتهها 2 دیروز ساعت 23:20 #28 امیرطاها گفت: Please, ورود or ثبتنام to view quote content! کلیک کنید تا باز شود... تونستی دانلود کنی ؟
امیرطاها گفت: Please, ورود or ثبتنام to view quote content! کلیک کنید تا باز شود... تونستی دانلود کنی ؟
M mrajab کاربر عضو تاریخ ثبتنام 18/11/20 نوشتهها 2 دیروز ساعت 23:21 #29 rohayar گفت: Please, ورود or ثبتنام to view quote content! کلیک کنید تا باز شود... تونستی دانلود کنی ؟
rohayar گفت: Please, ورود or ثبتنام to view quote content! کلیک کنید تا باز شود... تونستی دانلود کنی ؟