سورس کد تبچی میدلاین جدید آموزش نصب بزودی
King مدیر کل سایت سرپرست انجمن مدیر ارشد ناظم انجمن مدیر انجمن تاریخ ثبتنام 4/12/19 نوشتهها 1,641 3/5/21 #1 سورس کد تبچی میدلاین جدید آموزش نصب بزودی پیوستها tabchi.zip 5.2 کیلوبایت · بازدیدها: 146
مهرداد عزیزی کاربر عضو تاریخ ثبتنام 22/1/21 نوشتهها 3 4/5/21 #2 آیدی ادمین هارو تو کدوم ردیف باید جایگذاری کنم ،، من ران کردم اصلا دستور نگرفت آموزششو کی میذاری
amirrezamajd کاربر عضو تاریخ ثبتنام 24/5/21 نوشتهها 2 24/5/21 #3 سلام وقتتون بخیر من ران کردم این پیغام رو هم داد Bot was started اما کار نمیکنه با اکانت ادمین بهش پیام میدم
سلام وقتتون بخیر من ران کردم این پیغام رو هم داد Bot was started اما کار نمیکنه با اکانت ادمین بهش پیام میدم
amirrezamajd کاربر عضو تاریخ ثبتنام 24/5/21 نوشتهها 2 24/5/21 #4 amirrezamajd گفت: Please, ورود or ثبتنام to view quote content! کلیک کنید تا گسترش یابد... تو یک گروهم ادش میکنم پیام میدم بازم نمیشه
amirrezamajd گفت: Please, ورود or ثبتنام to view quote content! کلیک کنید تا گسترش یابد... تو یک گروهم ادش میکنم پیام میدم بازم نمیشه
mohsen_dk مدیر آزمایشی تاریخ ثبتنام 7/5/21 نوشتهها 36 24/5/21 #5 مهرداد عزیزی گفت: Please, ورود or ثبتنام to view quote content! کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام به خاطر اپدیت میدلاینه باید این کد رو جا گذازی کنی داخل سورس دقیقا بالای این خط کد include "madeline.php"; این کد رو قرار بدید define("MADELINE_BRANCH", "5.1.34");
مهرداد عزیزی گفت: Please, ورود or ثبتنام to view quote content! کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام به خاطر اپدیت میدلاینه باید این کد رو جا گذازی کنی داخل سورس دقیقا بالای این خط کد include "madeline.php"; این کد رو قرار بدید define("MADELINE_BRANCH", "5.1.34");
mohsen_dk مدیر آزمایشی تاریخ ثبتنام 7/5/21 نوشتهها 36 24/5/21 #6 amirrezamajd گفت: Please, ورود or ثبتنام to view quote content! کلیک کنید تا گسترش یابد... باید این کد رو جا گذازی کنی داخل سورس دقیقا بالای این خط کد include "madeline.php"; این کد رو قرار بدید define("MADELINE_BRANCH", "5.1.34")
amirrezamajd گفت: Please, ورود or ثبتنام to view quote content! کلیک کنید تا گسترش یابد... باید این کد رو جا گذازی کنی داخل سورس دقیقا بالای این خط کد include "madeline.php"; این کد رو قرار بدید define("MADELINE_BRANCH", "5.1.34")