Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
  • محل تبلیغات شما
  • در صورتی که برای اولین بار از این سایت بازدید میکنید, لازم است تا راهنمای سایت را مطالعه فرمایید. در صورتی که هنوز عضو نشده اید برای ارسال مطالب , دانلود فایل ها, دسترسی به انجمن های ویژه کاربران عضو شده و ... در سایت ثبت نام کنید. با کلیک بر روی ثبت نام در مدت کوتاهی عضو سایت شده و از مطالب و امکانات سایت بهره مند شوید.
آیکون فایل

سورس api سورس آپلودر فوق پیشرفته 2024-01-25

دسترسی لازم را برای دانلود ندارید

KingDΞVᴾᴿᴼ

مدیر کل | موسس سایت
تاریخ ثبت‌نام
4/12/19
  • موضوع نویسنده
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: bayad123
سورس بسیار کاملی هست کاش در مورد ران کردنش هم توضیح میدادین ممنون

سلام من فایل کانفیگ رو ادیت کردم و آپلود کردم ولی ربات کار نکرد چه کار دیگه ای باید انجام بدم؟

حذف خودکار فایل رو تنظیم کردم ولی کار نمیکنه
هیچکدوم از فایل ها نیاز به کرون جاب ندارن؟

نسخه PHP چنده ؟ ست وبهوک میخواد ؟

سورس بسیار کاملی هست کاش در مورد ران کردنش هم توضیح میدادین ممن
ببین فایل ها رو ادیت کردی میری توی هاست اپلود میکنی بعد میری از ربات های مثل ست وب هوک یا به صورت دستی ست وب هوک میکنی بعد استارت میکنی

ببین فایل ها رو ادیت کردی میری توی هاست اپلود میکنی بعد میری از ربات های مثل ست وب هوک یا به صورت دستی ست وب هوک میکنی بعد استارت میکنی
همه چی اوکیه و فقط دوتا مشکل هست، حذف خودکار فایل رو تنظیم کردم روی یک دقیقه ولی عمل نمیکنه و بنظرم فایلی چیزی نیار به کرون جاب داره در این سورس
و مشکل دوم اینکه تمای کاربرهای معمولی هم بعضی قسمت های ربات واسشون بازه حتی میتونن آپلود کنن لینک بگیرن و...
اگر ممکنه ی توضیحی در مورد این دو مشکل بدین ممنون میشم

همه چی اوکیه و فقط دوتا مشکل هست، حذف خودکار فایل رو تنظیم کردم روی یک دقیقه ولی عمل نمیکنه و بنظرم فایلی چیزی نیار به کرون جاب داره در این سورس
و مشکل دوم اینکه تمای کاربرهای معمولی هم بعضی قسمت های ربات واسشون بازه حتی میتونن آپلود کنن لینک بگیرن و...
اگر ممکنه ی توضیحی در مورد این دو مشکل بدین ممنون میشم
خب عزیز این دیگه مشکل سورسه
اینطور که فهمیدم

خب عزیز این دیگه مشکل سورسه
اینطور که فهمیدم
اقا من ست وبهوک زدم وژن پی اچ پی هاستمم 8 ، توی فایل کانفیگ هم اطلاعات وارد کردم دیتابیس و توکن و ای دی ولی بازم کار نمیکنه ربات .
شما یه توضیح میدی چطوری ران میشه ؟

عقب
بالا