سورس تبچی میدلاین خودم تست کردم کار میکنه فقط فایل پلاگین رو ایدی ادمین رو بزارید و تمام
mohsen_dk مدیر آزمایشی تاریخ ثبتنام 7/5/21 نوشتهها 36 8/5/21 #1 سورس تبچی میدلاین خودم تست کردم کار میکنه فقط فایل پلاگین رو ایدی ادمین رو بزارید و تمام پیوستها tabchi.zip 7.9 کیلوبایت · بازدیدها: 205
zanko2 کاربر عضو تاریخ ثبتنام 19/2/21 نوشتهها 60 8/5/21 #2 خب باید توکن یا ایدی عددی اکانت بدیم دقیقا میشه توضیح بدی
mohsen_dk مدیر آزمایشی تاریخ ثبتنام 7/5/21 نوشتهها 36 8/5/21 #3 zanko2 گفت: Please, ورود or ثبتنام to view quote content! کلیک کنید تا باز شود... ایدی عددی ادمین رو میزاری داخل پوشه و بعد وارد این ادرس میشی و شماره ربات اینا رو روارد میکنی وارد اکانت میشه example.com/folder/index.php
zanko2 گفت: Please, ورود or ثبتنام to view quote content! کلیک کنید تا باز شود... ایدی عددی ادمین رو میزاری داخل پوشه و بعد وارد این ادرس میشی و شماره ربات اینا رو روارد میکنی وارد اکانت میشه example.com/folder/index.php
I8amin کاربر عضو تاریخ ثبتنام 9/4/22 نوشتهها 2 13/4/22 #4 mohsen_dk گفت: Please, ورود or ثبتنام to view quote content! کلیک کنید تا باز شود... کرون جاب نمیخواد؟؟ اگه میخواد رو کدوم فایل بزنیم
mohsen_dk گفت: Please, ورود or ثبتنام to view quote content! کلیک کنید تا باز شود... کرون جاب نمیخواد؟؟ اگه میخواد رو کدوم فایل بزنیم