میشه یه فیلم راهنمایی بزازید یاد بگیریم کجا و کجا توکن و ایدی ها رو بزازیم؟ داخل سورس نوشته شده
King مدیر کل سایت سرپرست 23/2/21 #21 zanko گفت: Please, ورود or عضویت to view quote content! کلیک کنید تا باز شود... داخل سورس نوشته شده
zanko2 کاربر عضو 19/3/21 #22 سلام ببخشید من به مشکل خوردم تو کدوم باید توکن بزارم token='توکن';//توکن
King مدیر کل سایت سرپرست 19/3/21 #23 zanko2 گفت: Please, ورود or عضویت to view quote content! کلیک کنید تا باز شود... جا متن token='توکن'; توکن قرار بدید
zanko2 گفت: Please, ورود or عضویت to view quote content! کلیک کنید تا باز شود... جا متن token='توکن'; توکن قرار بدید
zanko2 کاربر عضو 19/3/21 #24 King گفت: Please, ورود or عضویت to view quote content! کلیک کنید تا باز شود... داش میشه تو تل کمک کنی من چون اولین بارمه نمیتونم لطفا کمک کن @parsa8050
King گفت: Please, ورود or عضویت to view quote content! کلیک کنید تا باز شود... داش میشه تو تل کمک کنی من چون اولین بارمه نمیتونم لطفا کمک کن @parsa8050
zanko2 کاربر عضو 22/3/21 #25 سلام ببخشید اگه میشه بروزرسانیش کنید ساخت لینک لینک گپ پیکربندی ها رو مثل دیجی انتی اصلی کنید
King مدیر کل سایت سرپرست 22/3/21 #26 zanko2 گفت: Please, ورود or عضویت to view quote content! کلیک کنید تا باز شود... سلام حتما
zanko2 کاربر عضو 22/3/21 #27 King گفت: Please, ورود or عضویت to view quote content! کلیک کنید تا باز شود... خیلیییییییییی منونننننننننننن
King گفت: Please, ورود or عضویت to view quote content! کلیک کنید تا باز شود... خیلیییییییییی منونننننننننننن
zanko2 کاربر عضو 25/3/21 #28 سلام ببخشید من بلد نیستم ربات رو انلاین کنم میتونید کمکم کنید رباتو آنلاین کنم
zanko2 کاربر عضو 26/3/21 #29 King گفت: Please, ورود or عضویت to view quote content! کلیک کنید تا باز شود... با سلام تاریخ چند بروز رسانی میشه ¿
King گفت: Please, ورود or عضویت to view quote content! کلیک کنید تا باز شود... با سلام تاریخ چند بروز رسانی میشه ¿
M Mahdiaslani34 کاربر عضو سه شنبه در 20:05 #30 Aras گفت: Please, ورود or عضویت to view quote content! کلیک کنید تا باز شود... داداش چرا بهونه میگری ایراد از سورسه
Aras گفت: Please, ورود or عضویت to view quote content! کلیک کنید تا باز شود... داداش چرا بهونه میگری ایراد از سورسه