Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
  • محل تبلیغات شما
  • در صورتی که برای اولین بار از این سایت بازدید میکنید, لازم است تا راهنمای سایت را مطالعه فرمایید. در صورتی که هنوز عضو نشده اید برای ارسال مطالب , دانلود فایل ها, دسترسی به انجمن های ویژه کاربران عضو شده و ... در سایت ثبت نام کنید. با کلیک بر روی ثبت نام در مدت کوتاهی عضو سایت شده و از مطالب و امکانات سایت بهره مند شوید.
آیکون فایل

میدلاین سورس سلف نسخه جدید 2024-02-08

دسترسی لازم را برای دانلود ندارید
  • نویسنده موضوع نویسنده موضوع KingDΞVᴾᴿᴼ
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سلام خسته نباشید لطفا اموزشش هم بدید تو لاین 130 ارور میده

سلام لطفا آموزش نصبش هم بزارید

سلام خدمت مدیریت عزیز و گرامی
یادش بخیر یه زمانی عمرم تو انجمن ها رفت
ضمن تبریک بابت بالا بودن انجمن شما بهتون تبریک میگم
من واقعا از صبح کلی سلف ربات انجمن شما رو دانلود کردم
که هیچ کدوم متاسفانه کار نکرد و امروزه باید App id و Hash id و فکر میکنم توکن ربات هم باید ساپورت کنه
من واقعا میخوام یک سورسی معرفی کنید کار کنه و به زبان php باشه
هاست هم خارج دارم و به ssl هم وصل کردم..
فقط یک سورس نصب و فعال شد که داخل up.php بود که اونم متاسفانه خیلی از دستورات کار نمیکرد و بعدا هیچ دستوری کار نکرد!
شما هر کدوم رو میفرمایید من نصب کنم ..♥

• موضوع نویسنده
سلام خدمت مدیریت عزیز و گرامی
یادش بخیر یه زمانی عمرم تو انجمن ها رفت
ضمن تبریک بابت بالا بودن انجمن شما بهتون تبریک میگم
من واقعا از صبح کلی سلف ربات انجمن شما رو دانلود کردم
که هیچ کدوم متاسفانه کار نکرد و امروزه باید App id و Hash id و فکر میکنم توکن ربات هم باید ساپورت کنه
من واقعا میخوام یک سورسی معرفی کنید کار کنه و به زبان php باشه
هاست هم خارج دارم و به ssl هم وصل کردم..
فقط یک سورس نصب و فعال شد که داخل up.php بود که اونم متاسفانه خیلی از دستورات کار نمیکرد و بعدا هیچ دستوری کار نکرد!
شما هر کدوم رو میفرمایید من نصب کنم ..♥
سلام مرسی عزیز
تمام سورسایه میدلاین زمان خودش سالم و کار میکردن ما سورس خراب نمیذاریم
ولی چون میدلاین اپدیت میشه دیگه نسخه قدیمیش به مشکل میخوره
بابت همین باید سورس جدید اپلود بشه که کار کنه
صبر کنید تا سورس جدید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: DEFALT
سلام مرسی عزیز
تمام سورسایه میدلاین زمان خودش سالم و کار میکردن ما سورس خراب نمیذاریم
ولی چون میدلاین اپدیت میشه دیگه نسخه قدیمیش به مشکل میخوره
بابت همین باید سورس جدید اپلود بشه که کار کنه
صبر کنید تا سورس جدید
سلام واقعا نیاز داشتم.
بعدش ربات سلف اکانت تلگرام رو باعث میشه دیلیت بخورد؟
بعدش این پایتون سلف جدیدتون رو نمیشه بر روی سی پنل اجرا بکنم؟ آموزشی دارید یا کلا نمیشه روی سی پنل لینوکس؟
بعدش سوال بعدیم اینه آیا حتما باید در آپدیت جدید میدلاین APP_ID و HASH_ID رو وارد کنیم؟ یعنی باید تو کدها باشه ؟ همچنین توکن ربات حتما حتما باید بهش وصل شود؟

• موضوع نویسنده
سلام واقعا نیاز داشتم.
بعدش ربات سلف اکانت تلگرام رو باعث میشه دیلیت بخورد؟
بعدش این پایتون سلف جدیدتون رو نمیشه بر روی سی پنل اجرا بکنم؟ آموزشی دارید یا کلا نمیشه روی سی پنل لینوکس؟
بعدش سوال بعدیم اینه آیا حتما باید در آپدیت جدید میدلاین APP_ID و HASH_ID رو وارد کنیم؟ یعنی باید تو کدها باشه ؟ همچنین توکن ربات حتما حتما باید بهش وصل شود؟
وارد سایت بالا شید و APP_ID و HASH_ID اکانتتو رو کپی کنید و وارد سورس کنید اینجوری دیلیت نمیشه اکانت ولی اگر از قبل باشه داخلش چون خیلیا اونو ران کردن تلگرام اونو ربات تشخیص میده و دیلیتش میکنه بهتره خودتون از سایت بالا شخصی دریافت کنید

• Like
وارد سایت بالا شید و APP_ID و HASH_ID اکانتتو رو کپی کنید و وارد سورس کنید اینجوری دیلیت نمیشه اکانت ولی اگر از قبل باشه داخلش چون خیلیا اونو ران کردن تلگرام اونو ربات تشخیص میده و دیلیتش میکنه بهتره خودتون از سایت بالا شخصی دریافت کنید
@GetTelAPIBot
من با این ربات دریافت کردم
نگفتید اون ربات پایتون میتونم روی سی پنل اجرا کنم؟

• موضوع نویسنده
@GetTelAPIBot
من با این ربات دریافت کردم
نگفتید اون ربات پایتون میتونم روی سی پنل اجرا کنم؟
اگه سازگار باشه دسترسی به ترمینال داشته باشه بله

• Like
اگه سازگار باشه دسترسی به ترمینال داشته باشه بله
تو هاست متاسفانه دسترسی ترمینال نمیدن هیچ وقت اونوقت نمیشه هاست میشه سرور مجازی حداقلش :)
هزار مدل ربات دارم تست میکنم نمیدونم چیکار کنم واقعا گیج شدم... پایتون نمیتونم حتما باید php باشه

عقب
بالا