Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
  • محل تبلیغات شما
  • در صورتی که برای اولین بار از این سایت بازدید میکنید, لازم است تا راهنمای سایت را مطالعه فرمایید. در صورتی که هنوز عضو نشده اید برای ارسال مطالب , دانلود فایل ها, دسترسی به انجمن های ویژه کاربران عضو شده و ... در سایت ثبت نام کنید. با کلیک بر روی ثبت نام در مدت کوتاهی عضو سایت شده و از مطالب و امکانات سایت بهره مند شوید.
سورس نیترو سین | سورس ربات افزایش لایک ، ویو ، ری اکشن | سو بدون باگ همراه اموزش تصویری + نصب رایگان

سورس api سورس نیترو سین | سورس ربات افزایش لایک ، ویو ، ری اکشن | سو بدون باگ همراه اموزش تصویری + نصب رایگان 1

دسترسی لازم را برای دانلود ندارید
  • نویسنده موضوع نویسنده موضوع nariman-senzo
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

nariman-senzo

مدیر آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
22/2/24
پسندها
11
nariman-senzo فایل جدیدی ارسال کرد

سورس نیترو سین | سورس ربات افزایش لایک ، ویو ، ری اکشن | سو بدون باگ همراه اموزش تصویری + نصب رایگان - سورس نیترو سین | سورس ربات افزایش لایک ، ویو ، ری اکشن | سو بدون باگ همراه اموزش تصویری + نصب رایگان

توجه داشته باشید ما این سورس رو بصورت رایگان برای شما ران میکنیم و شما میتونید از طریق تیکت سایت toophost.ir اقدام کنید

توجه داشته باشید این سورس فقط روی دامین های هاستی که از سایت toophost.ir خریداره شده کار میکنه​

[IMG...

اطلاعات بیشتر در مورد این فایل...

اقا این سایتی که زدین اصلا وجود ندارهکه
ویدیو آموزشی شو لطفا ارسال کنین
من هرکاری میکنم ارور SQL میده انگار یخه قسمت کد مشکل داره برای ساخت تیبل setting

اصلا شما هیچی رو رعایت نمیکنین
ورژن PHP چند هست ؟ یارو 20 ساله کد میزنه نمیتونه اینو ران کنه من که جای خود دارم
لطفا همینجوری یلخی نزارید رباتارو همه اطلاعاتش رو بنویسید دوتا ربات بزاری که همه بتونن استفاده کنن بهتر از اینکه 1000تا بزاری هیچکی نمیتونه استفاده کنه

عقب
بالا