دوستان ربات توی پی وی وقتی استارت میکنی هیچ پیامی نمیده ! چیکار کنم ؟
Arman77 کاربر عضو تاریخ ثبتنام 9/12/20 نوشتهها 6 30/6/21 #21 دوستان ربات توی پی وی وقتی استارت میکنی هیچ پیامی نمیده ! چیکار کنم ؟
Naserdev کاربر عضو تاریخ ثبتنام 12/4/20 نوشتهها 5 4/7/21 #22 گیف و عکسشو قفل میکنی بازم اعضا میتونن بفرستن قفل تبچیشم خرابه
komeilph کاربر عضو تاریخ ثبتنام 14/2/21 نوشتهها 11 25/7/21 #23 mostafa011 گفت: Please, ورود or ثبتنام to view quote content! کلیک کنید تا باز شود... سورس در سایت هست
mostafa011 گفت: Please, ورود or ثبتنام to view quote content! کلیک کنید تا باز شود... سورس در سایت هست
Arman77 کاربر عضو تاریخ ثبتنام 9/12/20 نوشتهها 6 13/8/21 #25 A.l.A گفت: Please, ورود or ثبتنام to view quote content! کلیک کنید تا باز شود... یه سری از قفل هاش درست کار نمیکنه درسته ؟
A.l.A گفت: Please, ورود or ثبتنام to view quote content! کلیک کنید تا باز شود... یه سری از قفل هاش درست کار نمیکنه درسته ؟
A.l.A کاربر عضو تاریخ ثبتنام 17/2/21 نوشتهها 36 13/8/21 #26 Arman77 گفت: Please, ورود or ثبتنام to view quote content! کلیک کنید تا باز شود... سلام یک باگ های مذخرفی داشت! مثلا موقعی که قفل گروه میزدم هرکی پیام میداد بجای اینکه پاک کنه از گروه بن میشد!!!
Arman77 گفت: Please, ورود or ثبتنام to view quote content! کلیک کنید تا باز شود... سلام یک باگ های مذخرفی داشت! مثلا موقعی که قفل گروه میزدم هرکی پیام میداد بجای اینکه پاک کنه از گروه بن میشد!!!
@beheshty کاربر عضو تاریخ ثبتنام 28/2/22 نوشتهها 1 28/2/22 #27 A.l.A گفت: Please, ورود or ثبتنام to view quote content! کلیک کنید تا باز شود... سلام داداش خوبین خوشین من یک کار واجب و تخصصی دارم چون تخصص ندارم پیویتون پیام می دم لطفا چک کنین
A.l.A گفت: Please, ورود or ثبتنام to view quote content! کلیک کنید تا باز شود... سلام داداش خوبین خوشین من یک کار واجب و تخصصی دارم چون تخصص ندارم پیویتون پیام می دم لطفا چک کنین
A.l.A کاربر عضو تاریخ ثبتنام 17/2/21 نوشتهها 36 3/3/22 #28 @beheshty گفت: Please, ورود or ثبتنام to view quote content! کلیک کنید تا باز شود... سلام ، مشکلی نیست @Alireza_063 در تلگرام
@beheshty گفت: Please, ورود or ثبتنام to view quote content! کلیک کنید تا باز شود... سلام ، مشکلی نیست @Alireza_063 در تلگرام