خوش آمدید!

برای دریافت آخرین بروزرسانی‌های افزونه، استایل و ... نیازمند ثبت‌نام در انجمن می‌باشید تا با ما بروز بمانید!

ثبت نام!

مشکل کد جوین اجباری

hrkazemi

کاربر عضو
تاریخ ثبت‌نام
25/10/20
سلام وقت همه دوستان بخیر
من یک کد جوین اجباری برای رباتم میزارم و قبل از استارت هم قرارش میدم؛ ولی بعد از استارت ربات ربات قفل نمیشه روی کانال ها و ربات برای کاربر کار میکنه و هر بار پیام میاد که شما باید عضو کانال ها بشین( تصویر رو نگاه کنید متوجه میشید چی گفتم!)

elseif ($tch != "creator" and $tch != "administrator" and $tch != "member"){ bot('sendmessage', [ 'chat_id' => $chat_id, 'text'=>"📛 برای حمایت از ما و همچنان ربات ابتدا وارد کانال های زیر بشید 👇 🆔 @$channel 🆔 @$channel2 ✅ سپس روی JOIN بزنید و به ربات برگشته عبارت 👇 🔸 /start ✴️ رو بزنید تا دکمه های ربات نمایش داده بشن👌", 'reply_markup'=>json_encode(['KeyboardRemove'=>[ ],'remove_keyboard'=>true ]) ]); } elseif ($tch2 != "creator" and $tch2 != "administrator" and $tch2 != "member"){ bot('sendmessage', [ 'chat_id' => $chat_id, 'text'=>"📛 برای حمایت از ما و همچنان ربات ابتدا وارد کانال های زیر بشید 👇 🆔 @$channel 🆔 @$channel2 ✅ سپس روی JOIN بزنید و به ربات برگشته عبارت 👇 🔸 /start ✴️ رو بزنید تا دکمه های ربات نمایش داده بشن👌", 'reply_markup'=>json_encode(['KeyboardRemove'=>[ ],'remove_keyboard'=>true ]) ]); }

You must be registered for see images attach

برای رفع این مشکلش باید چکار کنم؟
با کد های جوین اجباری سایت هم امتحان کردم همین مشکل رو داشت!
لطفا راهنمایی کنید🙏

کاربرانی که درحال مشاهده موضوع هستند (مجموع: 0, کاربران: 0, مهمان ها: 0)

بالا